Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές- Εκτός τα φανάρια- Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ -φωτό-

11.12.2023 / 10:57
a-413-600x399-1

Νεότερα: Αποκαθίσταται σταδιακά σε διάφορες περιοχές η ηλεκτροδότηση.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες το ρεύμα επανήλθε στο μεγαλύτερο κομμάτι του κέντρου όπου είχε κοπεί, αλλά και σε περιοχές, όπως στην Τριών Ναυάρχων, στα Ψηλαλώνια, στην Γούναρη, όπως και σε συνοικίες εκτός του κέντρου, Εγλυκάδα, Προσφυγικά κτλ.

Πάντως, η μεγάλη διακοπή στο ρεύμα δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε επιχειρήσεις και σε νοικοκυριά, ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Πρόβλημα δημιουργήθηκε και στο κυκλοφοριακό αφού τα φανάρια σε ένα μεγάλο κομμάτι στη νότια και στο κέντρο της Πάτρας δεν λειτουργούσαν εξαιτίας της βλάβης.

Επίσης άτομα εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος που υπήρξε νωρίτερα, με το τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής υπηρεσίας να παίρνει “φωτιά” από τις κλήσεις που δέχτηκε για απεγκλωβισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη αυτή προήλθε ύστερα από έκρηξη που έκανε αρκετό θόρυβο σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ κοντά στην Οδό Ακρωτηρίου. Από την ΔΕΗ και την ΔΕΔΔΗΕ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση για τα αίτια της βλάβης.

Πρώτη Ενημερωση: Χωρίς ρεύμα έμεινε κέντρο της πάτρας αλλά και πολλές ακόμη περιοχές της πόλης εξαιτίας σύμφωνα με τις πληροφορίες βλάβης σε κεντρικό υποσταθμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διακοπή της ηλεκτροδότησης προκλήθηκε από έκρηξη μετασχηματιστή κοντά στην οδό Ακρωτηρίου. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους αφού εκτός λειτουργίας βρίσκονται και οι φωτεινοί σήματοδότες.

Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές- Εκτός τα φανάρια- Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ -φωτό- 5
Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές- Εκτός τα φανάρια- Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ -φωτό- 6
Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές- Εκτός τα φανάρια- Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ -φωτό- 7
Πάτρα: Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές- Εκτός τα φανάρια- Εγκλωβισμοί πολιτών σε ασανσέρ -φωτό- 8

Τα συνεργεία εργάζονται για την επιδιόρθωση της βλάβης ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του dete.gr η ηλεκτροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα