Χοιρινή τηγανιά… μεθυσμένη

10.11.2020 / 10:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
367154249

Με μπέικον και ουίσκι

Υλικά

  • 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 φλ. τσαγιού χυμό από φρέσκο λεμόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού ουίσκι
  • Αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε το μπέικον και το ψαρονέφρι.
  2. Σοτάρετε μέχρι να μαραθούν, αλατοπιπερώστε και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
  3. Αφήστε να μαυρίσει και να πήξει η σάλτσα και προσθέστε το ουίσκι.
  4. Ανεβάστε τη φωτιά και προσθέστε λίγο νερό.
  5. Αφήστε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει αρκετά το κρέας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα