Χάρης Παναγόπουλος – Κτήμα Παναγιωτόπουλου: Κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα

08.12.2021 / 14:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Untitled collage (2)

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλώς επιλέγουν μια δουλειά.

Κάποιοι άλλοι που έχουν γεννηθεί για τη δουλειά που θα κάνουν πριν ακόμα την επιλέξουν. Ο Χάρης Παναγόπουλος ανήκει σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία.

Με μια ιστορία που ξεκινά από την οικογενειακή παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας και την προσωπική μακρόχρονη επιτυχία στη διοργάνωση events, η HARRIS THE EVENTS υπήρξε η φυσική συνεχεια τού και μέρος της προσωπικότητάς του.

Πως μπορείς, άλλωστε να πας κόντρα σε αυτό για το οποίο προορίζεσαι;

Την επικοινωνία με τους ανθρώπους, τη δημιουργικότητα και κυρίως την πραγματοποίηση των ονείρων…

Δεν είναι τυχαίο, πως κάθε εκδήλωση φέρει την προσωπική του φροντίδα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια της υψηλής αισθητικής, αλλά και την άνευ ορίων και όρων φαντασία του.

H HARRIS THE EVENTS θα αναλάβει την οργάνωση του γάμου και της βάπτισης μετά από προσεκτική μελέτη, προσωπική επαφή και βαθιά αντίληψη των επιθυμιών του ζευγαριού και θα προτείνει τους κατάλληλους συνεργάτες μέσα από την ομάδα του, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που ονειρεύεται το κάθε ζευγάρι.

Μέσα σε έναν εντυπωσιακό χώρο 20 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα δημιουργήσαμε για εσάς ένα ευχάριστο περιβάλλον για όλες τις ώρες. Είτε επιλέξετε το Κτήμα Παναγιωτόπουλου για να οργανώσετε το event σας στην κλειστή αίθουσα “Epavlis” ή στον υπαίθριο χώρο είτε για να περάσετε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στο beach bar “Azur”, το έμπειρο προσωπικό μας θα βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η υπέροχη θέα στον Κορινθιακό κόλπο, το μοναδικό περιβάλλον με τους εξωτικούς φοίνικες και ο αριστοκρατικός αέρας της έπαυλης Παναγιωτόπουλου συνθέτουν ένα ειδυλλιακό τοπίο όπου κάθε στιγμή σας γίνεται ξεχωριστή.

Στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου, η άρτια εξειδικευμένη ομάδα μας με επαγγελματισμό και εμπειρία, θα φροντίσει να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση που να ανταποκρίνεται στις ιδέες και τις προσδοκίες σας.

Wedding, Christening-or both in one!

Ο Χάρης Παναγόπουλος σε συνεργασία με την Αθήνα Κατσιρούμπα  και τον Δημήτρη Καρατζαφέρη την φετινή season μέσα από προσεκτική μελέτη, προσωπική επαφή, ομαδική δουλειά και βαθιά αντίληψη των επιθυμιών των ζευγαριών που πήραν την ”μεγάλη” απόφαση  κατόρθωσαν να μεταμορφώσουν τον χώρο , ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που ονειρεύτηκε  το κάθε ζευγάρι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα