Χαρδαλιάς: Το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αττική θα έχει λυθεί μέσα στην πρώτη τριετία

29.08.2023 / 9:13
5955765

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά, υπογράμμισε την απόφασή του να δώσει έμφαση στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών.

«Υπάρχουν», τόνισε, «πολλά προβλήματα που δεν έχουν χρώμα και δεν επιζητούν κομματικές καλύψεις». Και πρόσθεσε: «Το πρώτο που πρέπει να λυθεί είναι το ζήτημα των σκουπιδιών το οποίο ταλανίζει το λεκανοπέδιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Για όλα όσα θα δεσμευτώ που αφορούν στις γειτονιές του λεκανοπεδίου, θα είμαι ξεκάθαρος μέσα από ένα συγκεκριμένο “οδικό χάρτη” που θα λέει, τι θα κάνω, πότε θα το κάνω, πώς θα το χρηματοδοτήσω, και το βασικότερο, είναι πότε θα ολοκληρωθεί. Μέσα στην πρώτη τριετία, το ζήτημα αυτό θα έχει λυθεί οριστικά».

Αναφερόμενος στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Αττική Μπροστά», υπογράμμισε: «Υπάρχει ένα κάλεσμα, μια πανστρατιά ανθρώπων που ο καθένας έχει το δικό του πεδίο γνώσεων, το μεράκι και τη διάθεση να προσφέρει. Έχω μάθει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά οι αγωνίες μας, οι ανησυχίες μας και ο τρόπος που μπορούμε να λύσουμε προβλήματα, παραμένει σταθερός».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα