Παρασκευή, 20.11.2020, 7:27 μμ

Χαρδαλιάς για lockdown: “Πρόθεση μας είναι να πάμε σε σταδιακή άρση”

20.11.2020 / 19:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÅÍÇÌÅÑÙÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÏÑÅÉÁ ÔÏÕ ÍÅÏÕ ÊÏÑÏÍÏÚÏÕ, ÁÐÏ ÔÏÍ ÕÖÕÐÏÕÑÃÏ ÐÏËÉÔÉÊÇÓ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÊÁÉ ÄÉÁ×ÅÉÑÉÓÇÓ ÊÑÉÓÅÙÍ ÍÉÊÏ ×ÁÑÄÁËÉÁ

Πολλά και… ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στην ενημέρωση των 18:00, το απόγευμα της Παρασκευής, 20.11.2020, την ώρα που ο κορονοϊός “έδινε” ακόμη ένα θλιβερό και διπλό ρεκόρ, με 72 νεκρούς και 519 διασωληνωμένους τις τελευταίες 24 ώρες παρά το lockdown που είναι σε ισχύ.

Μετά την Βάνα Παπαευαγγέλου, τον λόγο πήρε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αρχικά υπενθύμισε τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα το πρωί στις Βόρειες πύλες εισόδου (σ.σ. διαβάστε τα αναλυτικά εδώ), ωστόσο στην συνέχεια ρωτήθηκε φυσικά για το lockdown.

«Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ερωτηθείς για το ζήτημα. «Η άρση των lockdown απασχολεί τους πάντες. Με βάση τα δεδομένα της επόμενης εβδομάδας, θα έχουμε πιο σαφή στοιχεία για το τι θα γίνει.

Σταδιακά και προσεκτικά, με απόλυτο σεβασμό στην επιδημιολογική κατάσταση, θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση για άρση του lockdown. Η πρόθεση είναι να πάμε σε σταδιακή άρση. Σε κάθε περίπτωση όλα θα αξιολογηθούν την επόμενη εβδομάδα. Ας μην κάνουμε πίσω όμως στην τήρηση των μέτρων», απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας για το θέμα.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα