Χαράλαμπος Μπονάνος: Απαραίτητη η στελέχωση του αστυνομικού ιατρείου

22.04.2021 / 14:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Bonanos

Την επάνδρωση του αστυνομικού ιατρείου με επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ζητάει ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, με επιστολή που απέστειλε σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου 2021, προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Υγείας Βασίλη Κικίλια, μεταφέροντας σχετικό αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης εστιάζει στις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν χαρακτηρίζοντας απόλυτα δικαιολογημένη και απαραίτητη την στελέχωση του ιατρείου για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στους ένστολους πολίτες (εν ενεργεία, συνταξιούχους και στις οικογένειές τους).
«Για χρόνια η περιοχή μας διέθετε στρατιωτικούς ιατρούς που εξυπηρετούσαν τις ανάγκες της αστυνομίας. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που έχουν επιφορτιστεί με πρόσθετα καθήκοντα, η λειτουργία ενός ιατρείου και οδοντιατρείου που θα παρέχουν πλήρως υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, θα αποτελέσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στην καθημερινή μάχη που δίνουν για την εφαρμογή νόμων» αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Μπονάνος επισημαίνοντας ότι η στελέχωση με οδοντιάτρους θα ήταν ένα πρόσθετο όφελος για τους υπαλλήλους της ΕΛΑΣ και καταλήγει:
«Στην επάνδρωση μπορούν να συμβάλουν και ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι που θα λειτουργούν σε συγκεκριμένο χώρο με καθορισμένο πλαίσιο εργασιακής απασχόλησης. Η περιφερειακή αρχή είναι πρόθυμη να συμβάλει σε ό,τι η Πολιτεία κρίνει ότι μπορούμε να φανούμε αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας στους ένστολους συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα