Χανιά: Βρήκαν και άλλο τμήμα του διαμελισμένου νεκρού

19.07.2023 / 20:10
2875761

Ακόμα ένα τμήμα από τη διαμελισμένη σορό του άνδρα που από χθες απασχολεί τη δημοσιότητα, εντόπισαν σήμερα το απόγευμα εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ.

Να σημειωθεί πως η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εξιχνιαστεί η φρικτή δολοφονία και ο τεμαχισμός του 30χρονου Ινδού που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα Χανιά, όταν εργαζόμενοι στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ, βρήκαν σε σακούλα ένα ανθρώπινο κρανίο.

Οι εντατικές έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στα σκουπίδια όπου είχαν βρεθεί νωρίτερα το κεφάλι και άλλα μέρη του σώματος του νεκρού και αυτή τη φορά εντοπίστηκε το ισχίο μαζί με ένα τμήμα της μέσης του άτυχου άνδρα.

Η αναζήτηση δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς δεν έχουν εντοπιστεί όλα τα τμήματα του σώματος.

Όσον αφορά τις έρευνες για την τοποθεσία στην οποία μπορεί να πετάχτηκαν τα κομμένα μέλη, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί καθώς τα απορρίμματα που έρχονται από το Ρέθυμνο, μεταφέρονται σε κοντέινερ όπου φορτώνονται πολλές παρτίδες, με αποτέλεσμα να είναι απίθανο να ιχνηλατηθεί ποιο απορριμματοφόρο μάζεψε τις συγκεκριμένες σακούλες.

Αυτό που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι το αποτρόπαιο έγκλημα τελέστηκε στο Ρέθυμνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μέσα στην ίδια σακούλα με το κεφάλι, βρέθηκαν αποδείξεις και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με την συγκεκριμένη περιοχή. Ως προς τον χρόνο τέλεσης αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι μπορεί να είναι και ένα δεκαήμερο πριν, το πιθανότερο είναι να μην ξεπερνά τις 5-7 μέρες όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση και με βάση αυτό από μεριάς ΔΕΔΙΣΑ γίνεται προσπάθεια να ιχνηλατηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους στην ινδική κοινότητα του Ρεθύμνου, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη που απασχολούνται σε αγροτικό τομέα και σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος ενώ έχουν έρθει σε επαφή και με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν προσλάβει προσωπικό από τρίτες χώρες (Μπαγκλαντές, Πακιστάν) χωρίς όμως να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποια εξαφάνιση. Ακόμα πιο δύσκολη πάντως θα κάνει την εξιχνίαση της υπόθεσης, η πιθανότητα ο νεκρός να μην είχε νόμιμα έγγραφα στην Ελλάδα.

Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν και ότι το έγκλημα αφορά μεταξύ τους διαφορά, ενώ το εργαλείο που θα υποδείξει ο ιατροδικαστής ότι πιθανόν χρησιμοποιήθηκε για τον τεμαχισμό του νεκρού, είναι ένα στοιχείο που θα βοηθήσει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα