Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών

04.03.2021 / 11:57
32.-1-1400x788

Στο σπίτι των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, αφού ο μικρός Σέργιος είναι ταραγμένος μαθαίνοντας ότι η θεία Ελένη έχει καταδικαστεί για το φόνο του συνονόματου θείου του Σέργιου! Την ίδια ώρα η Ασημίνα, σκέφτεται σοβαρά να δεχθεί την πρόταση του Νικηφόρου και να φύγουν για το Παρίσι ενώ η Δρόσω παιδεύεται γιατί είναι ανάμεσα στην αγάπη της για το παιδί της και για τον Κωνσταντή.

Και στο επεισόδιο της Πέμπτης οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι ραγδαίες…

Η αλήθεια για την Ελένη έχει ταράξει τον Σέργιο. Η έκρηξη της Μυρσίνης ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη παρά τις επικρίσεις όλης της οικογένειας. Η κατάσταση οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι.

Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν με την υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα πάει να βρει τον Λάμπρο για να το ξεκαθαρίσει.

Ο Θέμελης μαθαίνει πως το μυστικό του έχει αποκαλυφθεί και αποφασίζει να δράσει. Θα αντιμετωπίσει ευθέως τον Δούκα ή θα εξαφανιστεί; Η Κούλα στέκεται δίπλα στη Δρόσω που παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή. Ο Νέστορας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν καθώς δέχεται την επίσκεψη του Νικολαΐδη. Ήρθε η στιγμή να αναλάβει ο ταξίαρχος τις ευθύνες του;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα