Χαλανδρίτσα – Μοριακά τεστ στο προσωπικό του δημαρχείου

04.02.2021 / 19:54
γκο 7

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Συντονιστή του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα και Ηλεία κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θ. Μπαρή πρόκειται να οργανώσουν δειγματοληπτικούς μοριακούς ελέγχους στο προσωπικό του Δήμου ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί μέχρι ώρας είναι 11 και υπάρχουν υποψίες για αύξηση του αριθμού αυτού αφού οι θετικοί είχαν έρθει σε επαφές με αρκετά άτομα εντός του δημαρχείου.

Παράλληλα, πρόκειται να διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι με rapid test (ραπιντ τεστ) για το κοινό του Δήμου Ερυμάνθου το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου.Πιο αναλυτικά:

-Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον χώρο του Νέου Δημαρχείου και ώρα έναρξης 9:00π.μ.-

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στις περιοχές:-Ίσωμα στον χώρο της κεντρικής πλατείας (Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»).-Σταυροδρόμι στον χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Δ.Ε. Τριταίας.-Λεόντιο στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου (Δημοτικό Σχολείο)Η διαδικασία θα ξεκινήσει και στις τρεις περιοχές στις 9:00 π.μ.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θ. Μπαρής ανέφερε σε ανάρτησή του «όπως αποδεικνύεται καθημερινά κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στον μεγάλο εχθρό της εποχής μας, τον κορωνοϊό. Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό μας αυτή την κρίσιμη περίοδο εκφράζοντας τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στους αιρετούς και τους εργαζόμενους στον Δήμο μας, οι οποίοι διεγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

Προσωπικά υποβλήθηκα τόσο σε rapid test, όσο και σε μοριακό έλεγχο και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. Την Παρασκευή όλο το προσωπικό του Δήμου μας, ο οποίος παραμένει κλειστός από την Τετάρτη, καθώς και οι αιρετοί θα υποβληθούν εκ νέου σε μοριακό έλεγχο, προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα του επιδημιολογικού φορτίου, με σκοπό να επανέλθουμε όλοι ξανά στα καθήκοντά μας, ενώ το Σαββατοκύριακο η 6η ΥΠΕ με κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν μαζικά rapid tests σε Χαλανδρίτσα, Ίσωμα, Σταυροδρόμι και Λεόντιο.

Επί της ευκαιρίας αυτής συνιστώ σε όλους ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα μοναδικά μας «όπλα» απέναντι στην πανδημία είναι η αυστηρή τήρηση των περιοριστικών, αλλά και υγειονομικών μέτρων. Με την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά δίνουμε κι αυτή την «μάχη» ενωμένοι και δυνατοί!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα