Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Έντονο επεισόδιο ανάμεσα σε Φιλιππίδη – Μπουρδούμη στα γυρίσματα της σειράς

08.02.2021 / 19:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 6

Μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει από την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Δευτέρας, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε μια κοινή τους σκηνή είχαν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση.

Μάλιστα, φαίνεται, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, πως χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να λήξει το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε τα εξής: «Να μεταφέρω ένα περιστατικό που έγινε την Τετάρτη, λίγες ώρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο κ. Φιλιππίδης και έχει να κάνει με μια λεκτική επίθεση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη προς τον ηθοποιό, την ώρα που είχαν μια κοινή σκηνή.

Χρειάστηκε η επέμβαση τρίτων για να σταματήσει και να μην ολοκληρωθεί το γύρισμα. Είπαν όμως ότι συμβατικά θα πρέπει οι κοινές τους σκηνές που είναι λίγες να τελειώσουν. Δεν τελείωσαν την Τετάρτη και ακολούθησε η εισαγωγή στο νοσοκομείο».

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα επιστρέψει στην σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» .

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα