Χ.Μπαφές: «Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς, σας τυφλώνει το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα»

11.06.2024 / 13:19
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Την έντονη αντίδραση του Χρήστου Μπαφέ προκάλεσαν δημοσιεύματα που κατηγορούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα πως δεν άφησε λουλούδι στη θέση του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τίμησε τη μνήμη του φροντιστή του Παναθηναϊκού, όπως όλα τα μέλη της ομάδας και ο sports director των Πειραιωτών έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Στην ανάρτησή του καυτηριάζει τη στάση ορισμένων που προκειμένου να σπιλώσουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα «χρησιμοποιούν» μια ανθρώπινη απώλεια.

«Μπροστά στους νεκρούς υπάρχουν κάποιοι κανόνες ακόμα και στις χειρότερες κοινωνίες.

Το μίσος που έχετε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σέβεστε ούτε τη μνήμη του αείμνηστου Πάρη Δερμάνη για να πετύχετε το στόχο σας. Ντροπή σας!

Επειδή λοιπόν εγώ ήμουν αυτός που έδωσε το λουλούδι στον κόουτς να το τοποθετήσει στην καρέκλα που καθόταν ο Πάρης, η κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν από την αρχή ότι αυτό θα γινόταν είτε κατά την είσοδο του στο γήπεδο ή στην παρουσίαση των δυο ομάδων και στον χαιρετισμό του με τον κόουτς Αταμάν. Μου είπε ότι θα κάνει το δεύτερο και για αυτό το λουλούδι τοποθετήθηκε στον κύβο των αλλαγών, προκειμένου να το πάρει τη στιγμή που έπρεπε.

Δεν σέβεστε ούτε τους νεκρούς στην προσπάθεια να πετύχετε τον στόχο σας; Δεν έχετε καμία ηθική μέσα σας; Σταματήστε να μολύνετε την κοινωνία μας. Αρκετό μίσος υπάρχει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα