ΥΛΙΚΑ
4 ψωμάκια για burger, κομμένα στη μέση
600 γρ. κοτομπουκιές
8 φέτες μπέικον, ψημένες
8 φέτες ντομάτα
250 γρ. μαγιονέζα
3 κ.γ. μέλι
Χυμό από ένα lime
Αλάτι
Πιπέρι
Baby ρόκα, για το σερβίρισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Σε ένα μπολ αδειάζουμε τη μαγιονέζα, το μέλι, το χυμό lime, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη.
2Έπειτα, τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, ψήνουμε τα ψωμάκια και από τις 2 πλευρές, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μόλις είναι έτοιμα, τοποθετούμε τα ψωμάκια σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
3Ύστερα, αλείφουμε τα ψωμάκια με την παραπάνω σάλτσα, παίρνουμε ένα ψωμάκι, τοποθετούμε πάνω του 2 φέτες ντομάτας, 2 φέτες μπέικον, λίγες κοτομπουκιές, λίγη baby ρόκα και καλύπτουμε με μία φέτα ψωμιού.
4Ακολουθούμε την παραπάνω διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
giorgostsoulis.com