Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας της τώρα ζητά την κάλυψη λογαριασμών ύψους 2 εκατ. για να την «απελευθερώσει»

02.09.2021 / 23:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ko 36

Η χαρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την ανακοίνωση του πατέρα της ότι θα παραιτηθεί από την κηδεμονία της, μάλλον ήταν κάπως εφήμερη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της διάσημης τραγουδίστριας, ο Τζέιμι Σπίαρς ζητά να… πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί πριν αποχωρήσει.

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς, σύμφωνα με τον δικηγόρο Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς για τους οποίους ο Τζέιμι Σπίαρς θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Σπίαρς, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Σπίαρς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα