Μπονάνος – Πήγε στο 12ο Δημοτικό της Πάτρας για μία αγωνίστρια της ζωής

19.09.2021 / 8:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 4

Η διευθύντρια του σχολείου ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επέλεξε το 12ο Δημοτικό της Πάτρας την πρώτη μέρα της φετινής σχολικής χρονιάς.

Όπως εξήγησε, η απόφασή του ήταν συνειδητή καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο της πόλης διευθύντρια είναι η κυρία Μαριάννα Μπαρτζάκλη, «μια αγωνίστρια της ζωής, μια συγκροτημένη προσωπικότητα». Και πράγματι όλοι έχουν να λένε για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η κυρία Μπαρτζάκλη με τους συνεργάτες της στο 12ο Δημοτικό. 

Η ίδια η διευθύντρια μετά το πέρας του αγιασμού παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook που δείχνει πόσο αγαπάει τη δουλειά της και τα παιδιά. «Η πρώτη μέρα τελείωσε… πάντα μετά από τόσα χρόνια νιώθω ακόμα μαθητριούλα… αυτή η γλυκιά αγωνία, η προσμονή να σφίξω τα παιδιά στην αγκαλιά μου, να πάνε όλα καλά και προγραμματισμένα.

Ευχαριστώ τον Αντ/ρχη Χαράλαμπο Μπονάνο για την παρουσία του. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, να γράψουν απίστευτες αναμνήσεις στην καρδιά τους, να πλημμυρίσουν αγάπη και γνώση… αλλά κυρίως αγάπη και αποδοχή!»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα