Μπλόκο στον εμβολιασμό των κυβερνητικών έφεραν οι selfies με τα εμβόλια

30.12.2020 / 14:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mitsotakis_intime_2

Η κυβέρνηση ήθελε στη πρώτη γραμμή εμβολιασμού εκτός από υγειονομικούς να εμβολιάζονται και κυβερνητικοί αξιωματούχοι. Ο συμβολισμός που ήθελε η κυβέρνηση να δώσει σε αυτές τις πρώτες μέρες εμβολιασμού στη χώρα φαίνεται όμως πως «ξεχείλωσε» με τους 46 κυβερνητικούς αξιωματούχους να γίνονται 128.

Οι φωτογραφίες υπουργών μπροστά από τις κάμερες, οι αναρτήσουν στα social media και γενικά η υπερβολική επικοινωνία για ίδιον όφελος προκάλεσε την οργή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έδωσε εντολή να σταματήσουν άμεσα οι υπόλοιποι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κυβερνητικών στελεχών.

Αυτό επιβεβαίωση και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Πελώνη που ανέφερε «ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κ. Κουτσούμπα».

«Από εκεί και πέρα υπήρξε μια λίστα που αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. Μέχρι χθες εμβολιάστηκαν 66 κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 128 που επρόκειτο να εμβολιαστούν και εδώ κλείνει η λίστα», συμπλήρωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα