Μπιμπίλας για Δημητρακόπουλο: «Είναι κακός ηθοποιός…»

24.01.2023 / 21:07
ka 17

«Kακό ηθοποιό» χαρακτήρισε τον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος –που πρόσφατα έγινε και viral για τα γαλλικά του στην υπόθεση της Εύας Καϊλή– «προσπαθεί να κάνει τον ηθοποιό και δεν το καταφέρνει».

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Έχω πει στον κ. Δημητρακόπουλο ότι προσπαθεί να κάνει τον ηθοποιό και δεν το καταφέρνει. Πολλοί δικηγόροι κατηγορούν τα τηλεδικαστήρια και είναι μέσα σε αυτό. Ο Δημητρακόπουλος προσπαθεί να πιάσει το συγκινησιακό κομμάτι του κοινού, το κάνει με μη σωστό τρόπο. Εγώ ως ηθοποιός που τον κρίνω, κακός ηθοποιός θα έλεγα».

 «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;» Νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε σχολιάσει τις δηλώσεις της Σοφία Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» και μιλώντας στην κάμερα, αναρωτήθηκε αν η Σοφία Βογιατζάκη έχει πληροφορηθεί τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της για τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς η ίδια δήλωσε πως τον θαυμάζει πολύ και θα ήθελα να συνεργαστεί μαζί του.

 Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, η κυρία Βογιατζάκη, που ούτε καν είναι στο σωματείο γραμμένη δεν έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει τόσες πολλές συναδέλφισσές της;», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να προσβάλει τις συναδέλφους της που έχουν καταγγείλει για συγκεκριμένους λόγους τον κύριο Κιμούλη, ο οποίος κατά τα άλλα, είναι ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός, όπως λέει και η κυρία Βογιατζάκη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα