Μπέττυ Μαγγίρα για Τζιόβα: «Δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε»

21.12.2022 / 16:42
maggira1-5

Τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για τη σεξουαλική του ζωή σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 21/12 στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να τοποθετείται ανοιχτά.

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε στο OPEN πως «θεωρώ ότι κάθε άνθρωπος, αν νιώσει την ανάγκη να βγει και να εξομολογηθεί κάτι που έχει σχέση με την σεξουαλικότητα του, ας το κάνει. Τώρα το συγκεκριμένο, επειδή δείχνει να έχει πειραματιστεί ρε παιδί μου, δεν ξέρω αν πρέπει να φτάνουμε ως εκεί και να το λέμε».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Αυτή έγινε σε θεματικό περιοδικό που έχει να κάνει με την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Άρα νομίζω ότι αυτό δίνει απλά ένα βήμα να πει ότι δεν είναι κακό να πειραματιστείς και να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Νομίζω πως αυτός είναι ο στόχος του Ορέστη», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να συμπληρώνει:

«Γιατί ποιος λέει σε κάποιον να μην πειραματιστεί; Αυτό ρωτάω εγώ, σαν απορία. Ποιος θα μου πει εμένα αν θέλω εγώ να πειραματιστώ ή όχι; Ποιος ο λόγος όμως να βγω να το πω, ρε παιδί μου» τόνισε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα