Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Μπάρκα και Σολωμού: «Έφτασε η στιγμή που… »

30.09.2023 / 13:35
ka 118

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «I Love Σου Κου» τοποθετήθηκαν σχετικά με την κόντρα ανάμεσα στην Δανάη Μπάρκα και την Μαρία Σολωμού, σχετικά με τις δηλώσεις της τελευταίας για τα σημερινά κορίτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν.

Μάλιστα και ο φημολογούμενος σύντροφος της ηθοποιού, Mente Fuerte αντέδρασε με τα λεγόμενα της παρουσιάστριας του Mega, η οποία δεν συμφώνησε με όσα είπε η Μαρία Σολωμού.

Το πρωί του Σαββάτου, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να υποστηρίξει δημόσια την Μαρία Σολωμού στην κόντρα της με την Δανάη Μπάρκα.

«Έφτασε η στιγμή που θα συμφωνήσω με τη Μαρία Σολωμού. Αυτό θα πω εγώ. Που γενικά την πάω τη Μαρία. Μπορεί να μην συμφωνώ με όσα λέει η Μαρία πάντα, ή με τον τρόπο που τα λέει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ τη Μαρία θα την υπερασπιστώ. Γιατί σαν μάνα άνω των 35 και εγώ, γενικότερα δε μου αρέσει να βλέπω extreme πράγματα σε τόσο μικρά κορίτσια.

Εννοείται ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλλά επειδή τα κορίτσια σε αυτή την ηλικία δε μπορούν να ξέρουν ακόμη τι θέλουν και πως το θέλουν… Και γιατί η Δανάη να αρχίσει να σχολιάζει τη Μαρία σε σχέση με τη δική της εμφάνιση και ποιον σύντροφο έχει; Για ποιον λόγο; Τι σχέση έχει να κάνω τα μαλλιά μου ράστα με το υαλουρονικό και τις πλαστικές;» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα