Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Σταμάτης Κόκοτας μπήκε στο καμαρίνι και μου πήρε τα πράγματα»

06.01.2023 / 19:30
Bessy_2013

Στην εκπομπή Super Κατερίνα η Μπέσσυ Αργυράκη, απαντώντας στις ερωτήσεις, είπε: «Τι μου κάνετε; Παιδιά είμαι ένα ζυμαράκι εύπλαστο κι ένας άνθρωπος που δεν έχω κρατήσει κακία για κανέναν και για κανένα λόγο. Το θεωρώ φθορά εσωτερική του οργανισμού μου πρώτα από όλα κι αν δεν υπάρχει ο αυθορμητισμός κι αυτό που έχω σαν χαρακτήρας, μου κάνει πολύ κακό.

Δεν θυμάμαι κανένα καλλιτέχνη, που να δουλέψαμε και να μην ήμουν πολύ χαρούμενη. Ακόμα κι αν έχει περίεργο χαρακτήρα, θα το δικαιολογήσω και λέω ποιος ξέρει τι έχει περάσει κι έχει φτάσει να έχει αυτόν τον χαρακτήρα».

«Θυμήθηκα τώρα την περίπτωση του Σταμάτη Κόκοτα, που γύριζα από το Toshihiko και μπήκα στο καμαρίνι μου κι είχε τα πράγματα εκεί και το δικό μου ήταν πολύ μακριά πίσω από το Δειλινά.

Εγώ έκανα σόου κι έπρεπε να αλλάζω γρήγορα και μπήκα μέσα και λέω που είναι τα πράγματά μου; Μου λένε κοιτάξτε ο κύριος Κόκοτας – ο οποίος έκανε μία εμφάνιση την βραδιά – πήρε τα πράγματα γιατί σκέφτεται πως θα ανέβει στην σκηνή και να μην περπατά τον πίσω διάδρομο. Λέω δεν γίνεται αυτό παιδιά, μπαινοβγαίνω κι αλλάζω γιατί κάνω σόου. Επανήλθε, το κατάλαβε και τα ρούχα μου ήρθαν ξανά στο καμαρίνι. Ούτε καν να το αναφέρω» είπε μεταξύ άλλων η Μπέσσυ Αργυράκη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα