Μπάσιμο ΠΑΟΚ να… κλέψει τον Ζαγαρίτη από τον Παναθηναϊκό

19.12.2020 / 16:12
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÙÔÇÑÇÓ ÄÇÌÇÔÑÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ασχολείται με παίκτη του Παναθηναϊκού. Για όσους ξεχνούν; Δημόσια ο Γιώργος Σαββίδης είχε εκδηλώσει τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Μπουζούκη. Με ποστ στο Instagram, που τον αποκαλούσε παιχταρά.

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε σπεύσει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου του, ο οποίος σήμερα που μιλάμε μόνο σίγουρος δεν είναι. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ένα άλλο ταλέντο βγαλμένο από τα σπλάχνα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Τον Βασίλη Ζαγαρίτη που… λάμπει με την παρουσία του.

Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει κάνει limit up το τελευταίο διάστημα. Και στον ΠΑΟΚ, που βλέπουν πως πολύ σύντομα θα χρειαστούν έναν αξιόπιστο παίκτη για αριστερά, δεν πήρε πολύ χρόνο για να τους… γυαλίσει. Και όχι μόνο…

Αυτή τη φορά ο δικέφαλος δεν έμεινε στα ποσταρίσματα του υιού Σαββίδη. Ούτε στα ανεπίσημα θετικά σχόλια. Αυτή τη φορά το τηλέφωνο σηκώθηκε και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε με… επισημότητα.

Ο Όλαφ Ρέμπε στη μία άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο ατζέντης του Ζαγαρίτη στην άλλη. Η ερώτηση αφορούσε τις απαιτήσεις του μικρού. Βλέπετε διάβασαν στον ΠΑΟΚ πως ο Ζαγαρίτης ζητάει… 20 φορές τα σημερινά του χρήματα για να βάλει τζίφρα στον Παναθηναϊκό. Και είπαν να μάθουν πόσα είναι αυτά.

Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί. Ο Ρέμπε ανακοίνωσε στον ατζέντη του Ζαγαρίτη το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Και πλέον ο μικρός έχει έναν ακόμα – πολύ σοβαρό – λόγο να σκέφτεται το μέλλον του. Γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει περισσότερα λεφτά. Που κλιμακωτά στην τριετία θα φτάσουν πολύ ψηλά.

Τι θα γίνει στην υπόθεση; Δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει τον Ιούνιο. Και αυτό σημαίνει πως από 1η Ιανουαρίου μπορεί να πάρει ένα στυλό και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Και ο Παναθηναϊκός δεν φρόντισε να κάνει νωρίτερα τίποτα γι’ αυτό, κινδυνεύοντας πια να χάσει ένα ατόφιο ταλέντο χωρίς να πάρει τίποτα παραπάνω από τα τροφεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα