Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Παντού στρέφονται οι έρευνες και στους ύποπτους που δεν δείχνουν ύποπτοι

21.05.2021 / 13:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
caroline-_4_

Ως «σύνθετη υπόθεση» χαρακτήρισε την εξιχνίαση τους αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, αναφέροντας ότι η Αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν τόσες δυσκολίες στην συγκομιδή DNA και αποδεικτικών στοιχείων.

«Ο κύκλος των ερευνών από τα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει κλείσει. Πάντα κατά την έρευνα προκύπτουν απορίες, ενδεχομένως και σοβαρές κι εμείς πρέπει να τις λύνουμε. Όταν δεν υπάρχει κάτι σε αυτό που ψάχνουμε αμέσως γεννάται απορία. Στην προκειμένη περίπτωση προέκυψαν πολλές απορίες που δεν έχουν λυθεί» υπογράμμισε στο MEGA το πρωί της Παρασκευής (21/05).

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, καίριας σημασίας είναι να καταλάβουν οι Αρχές πώς εκτυλίχθηκε η δολοφονία. «Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα» σημείωσε.

«Οι έμπειροι αξιωματικοί» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάσκας, «καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολλοί πιο εύκολα».

Μάλιστα δήλωσε ότι οι έρευνες στρέφονται παντού. «Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι. Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Τα τρία ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης
Την ίδια ώρα, κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν. Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψε τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν. Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή DNA των δραστών. Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται η κατάθεση ενός προσώπου από το περιβάλλον της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα