Μπάκιγχαμ: Μπορεί ο  Χάρι και η Μέγκαν να τινάξουν στον αέρα τη στέψη του Καρόλου με αυτά που ζητούν;

20.03.2023 / 8:06
epa08116526 (FILE) - Britain's Prince Harry pose with Meghan Markle during a photocall after announcing their engagement in the Sunken Garden in Kensington Palace in London, Britain, 27 November 2017 (reissued 10 January 2020). Britain's Prince Harry and his wife Meghan have announced in a statement on 08 January that they will step back as 'senior' royal family members and work to become financially independent.  EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA *** Local Caption *** 53922692

«Τσουνάμι» προβλημάτων προκαλεί η παρουσία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς μεταξύ άλλων το ζεύγος προβάλει ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως η δημόσια αναγνώριση των τίτλων των παιδιών καθώς και η θέση στο μπαλκόνι του Παλατιού κατά την επίσημη τελετή.

Συγκεκριμένα, ο  Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ – που πρόσφατα έλαβαν τις προσκλήσεις τους για την τελετή της 6ης Μαΐου – εξακολουθούν να μην είναι 100% σίγουροι για το αν θα ταξιδέψουν στη Βρετανία για την τελετή στέψης του Καρόλου.

Μπάκιγχαμ: Το ζεύγος ενδιαφέρεται για τα παιδιά του

Ο Χάρι και η Μέγκαν ενδιαφέρονται κυρίως για τον ρόλο των παιδιών τους – τον Πρίγκιπα Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 4 ετών την ημέρα που ο παππούς του θα στεφθεί βασιλιάς, και την ενός έτους πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ακούγεται ότι στην πρόσκληση στο Μπάκιγχαμ δεν υπάρχει αναφορά με τους τίτλους τους μάλιστα, στα παιδιά του ζεύγους και εγγόνια του Καρόλου. «Το παλάτι προσπαθεί να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όλο αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε χάος», είπε ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του Παλατιού.

«Αυτό για το οποίο πιέζουν οι Σάσεξ είναι να ενταχθούν στην υπόλοιπη οικογένεια, στο Παλάτι, αργότερα εκείνη την ημέρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είναι επίσης τα γενέθλια του πρίγκιπα Archie την ημέρα της στέψης, έτσι θα ήθελαν κάποιο είδος νεύματος σε αυτό σε μια δεξίωση για μεσημεριανό γεύμα ή ποτό. Ακόμα κι αν είναι απλώς μια αναφορά για τα γενέθλια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα