Παρασκευή, 18.06.2021, 11:21 πμ

Bachelor: Άγριος καβγάς Νικόλ και Παναγιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

26.11.2020 / 15:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nikol

Ολοένα και μεγαλώνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια του “Bachelor” που διεκδικούν τον Παναγιώτη, καθώς λιγοστεύουν και οδεύουν προς τον τελικό του ριάλιτι του Alpha. Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Παναγιώτης επέλεξε τη Βίβιαν για μια δοκιμασία συγκατοίκησης, που έκανε τις υπόλοιπες κοπέλες έξαλλες και ειδικά τη Νικολέτα, που φαίνεται να μην αντέχει να τον βλέπει με καμία άλλη.

Από τη δοκιμασία, ο Παναγιώτης επέλεξε τη Νικόλ για να βγει ραντεβού, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, οι δυο τους επισκέφθηκαν ένα εστιατόριο για να δειπνήσουν, αλλά από τα πρώτα λεπτά ξεκίνησαν να έχουν ένα έντονο διάλογο μεταξύ τους. Η Νικόλ παραπονέθηκε στον Παναγιώτη για την επιλογή της Βίβιαν στη δοκιμασία συγκατοίκησης και εκείνος της έκανε παρατήρηση για τη ζήλεια της.

Ο διάλογος έγινε ακόμη πιο έντονος, με τους δύο να θεωρούν πως δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, μέχρι που η Νικόλ είπε στον Παναγιώτη: “Αν πιστεύεις ότι μετά από εδώ δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε, πες μου τι κάνεις μαζί μου”. Ο Παναγιώτης της απάντησε “εσύ τι κάνεις μαζί μου;” και τότε η Νικόλ φορτίστηκε τόσο πολύ συναισθηματικά, που σηκώθηκε από το τραπέζι και αποχώρησε για μερικά λεπτά μέχρι να ηρεμήσει.

Ο Παναγιώτης εκνευρίστηκε ακόμη περισσότερο με την πράξη της Νικόλ να φύγει από το τραπέζι ενώ μιλούσαν και όταν εκείνη επέστρεψαν προσπάθησαν να τα βρουν μεταξύ τους. Αφού ηρέμησαν και συζήτησαν τι τους πειράζει, αποχώρησαν από το δείπνο, ωστόσο, η Νικόλ δεν πήρε τριαντάφυλλο από τον Παναγιώτη μετά την ένταση που επικράτησε. Αυτό ήταν κάτι που σχολίασαν και τα υπόλοιπα κορίτσια όταν επέστρεψε στη βίλα, με την παίκτρια να μη δίνει διευκρινίσεις: “Δεν έχει σημασία το τριαντάφυλλο, καλό σας βράδυ”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα