Μπάμπα Βάνγκα: Οι «προβλέψεις» για το 2021 του «Νοστράδαμου των Βαλκανίων»

01.01.2021 / 23:07
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 113

Χρονιά χωρίς Μπάμπα Βάνγκα, την γνωστή και ως Νοστράδαμο των Βαλκανίων, δεν κλείνει. Είναι πλέον παράδοση να ακούγονται οι προβλέψεις της για την επόμενη χρονιά. Και, σε ό,τι προέβλεψε για το 2020 έπεσε έξω…

Η Μπάμπα Βάνγκα την οποία πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν και πιστεύουν ακόμα και μετά τον θάνατό της το 1996 (σ.σ. τον οποίο δεν προέβλεψε) είχε μιλήσει για ατσαλένια πουλιά τα οποία θα έκαναν επίθεση στις ΗΠΑ το 2001.

Για το 2021, προέβλεψε ότι ο κόσμος θα υποφέρει από «πολλούς κατακλυσμούς και μεγάλες καταστροφές» καθώς τρεις «γίγαντες» ενώνονται και ένας «ισχυρός δράκος» καταλαμβάνει την ανθρωπότητα.a

«Θα έρθουν δύσκολες στιγμές», λέγεται ότι είχε προβλέψει για το 2021 προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι θα χωριστούν από την πίστη τους». Λίγο γενικόλογο θα πει κανείς.  

Κάποιοι προσπάθησαν να την ερμηνεύσουν. Ο «δράκος» λένε είναι η Κίνα και η οικονομική της κυριαρχία στον κόσμο.  Η Μπάμπα Βάνγκα έχει προβλέψει και κάτι άλλο το οποίο όλοι εύχονται να είναι αληθινό για το 2021. Είπε ότι θα βρεθεί θεραπεία για τον καρκίνο την χρονιά που έρχεται.

Η λίστα με τις προβλέψεις της φτάνει μέχρι το 5079 και οι συνωμοσιολόγοι τρίβουν τα χέρια τους από χαρά.

Η Baba Vanga πέθανε στα 85 της το 1996. Ήταν τυφλή από τα 12 της χρόνια όταν έχασε την όρασή της κατά την διάρκεια μιας τρομακτικής καταιγίδας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα