ΑΥΤΟΣ ο 35χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

22.07.2022 / 15:24
georgianos

Tα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 35χρονου που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά για έξι χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του δόθηκαν στη δημοσιότητα.


Πρόκειται για τον (επ.) BERIDZE (ον.) MAMIA του NODARI , γεν. 1987 στη Γεωργία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα στοιχεία του 35χρονου δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 15 ετών και συγκεκριμένα με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο στον οποίο τον έχουν εμπιστευθεί να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει έστω και προσωρινά και είναι οικείος του ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Οι πράξεις φέρεται να τελέσθηκαν στη Θεσσαλονίκη από το έτος 2016 έως και τον Μάρτιο του 2022. Ο άνδρας εκμεταλλεύονταν την απουσία της μητέρας όταν εκείνη πήγαινε στη δουλειά της, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης Γεωργιανής μητέρας της, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα