Ατζαράκης: Η συνέντευξη από τον… Μέγα Αλέξανδρο για να μάθει αν ήταν γκέι

01.03.2024 / 8:56
atzarakis_megasalexandros

Με αφορμή το ντελίριο που προκάλεσε η σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο, το γκέι φιλί του με τον Ηφαιστίωνα, ο Διονύσης Ατζαράκης ανέλαβε ξανά τον ρόλο του αδέξιου «Ελληνάρα».

Καθισμένος στην καρέκλα του παρουσιαστή, ο κωμικός γύρισε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τον Λευτέρη Ελευθερίου στον ρόλο του Μακεδόνα βασιλιά. Με φραπέ και κομπολόι στο χέρι, ο Διονύσης Ατζαράκης ρωτά τον καλεσμένο του, με άχαρο τρόπο, αν «γυαλίζει το δόρυ» και αν «τη στέλνει την επιστολή».

Δείτε το βίντεο

Με σοβαρότητα, αλλά και εκνευρισμό ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντάει φανερά αμήχανος, ενώ την ίδια ώρα υποβάλλεται σε διάφορες δοκιμασίες από τον Διονύση Ατζαράκη, που προσπαθεί να δει αν είναι γκέι.

Η συζήτηση των δύο έφτασε και στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» του λέει ο κωμικός με τον Λευτέρη Ελευθερίου να απαντάει ως Μέγας Αλέξανδρος: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» του απαντάει ο κωμικός. Στο τέλος, καταφέρνει να τον εκνευρίσει και ο «Μέγας Αλέξανδρος» φεύγει εκνευρισμένος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα