Παρασκευή, 21.01.2022, 10:25 μμ

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60: Θα σώσει ζωές να είστε βέβαιοι

02.12.2021 / 10:26
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
emvoliasmoi_ilikiomenoi_in_0212-2048x1393

«Εμείς θα σας μιλάμε για την αναγκαιότητα, το αν η Πολιτεία θα το μεταφράζει σε υποχρεωτικότητα, είναι άλλο θέμα», τόνισε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, σχολιάζοντας το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μίλησε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών, λέγοντας ότι «ούτε οι εμβληματικές προσωπικότητες αρνητών διαφωνούν ότι υπάρχει αναγκαιότητα εμβολιασμού. Θα σωθούν ζωές, να είστε βέβαιοι» και τόνισε ότι, «είναι 100% αναγκαίο για όλους άνω των 60 να εμβολιαστούν».

Σε ό,τι αφορά το πρόστιμο των 100 ευρώ πρόσθεσε ότι «όταν χρησιμοποιήσαμε τους νέους να βάλουν πλάτη για τον τοίχο της ανοσίας, ορθά τους δώσαμε κίνητρο. Όταν οι άνω των 60 δεν πείστηκαν να κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, έτσι κι εδώ η Πολιτεία έχει κάθε λόγο να πει ότι το επιβάλλει. Γιατί δεν επηρεάζουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα