Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας: Η καραντίνα έφερε μείωση του επιβατικού κοινού και των δρομολογίων

16.11.2020 / 20:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Δεν είναι λίγα τα παράπονα από το επιβατικό κοινό για τη μείωση των δρομολογίων του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας από την μέρα που ξεκίνησε το lockdown.

Σύμφωνα με Πατρινούς που αναγκάζονται και χρησιμοποιούν καθημερινά στα λεωφορεία για τις μετακινήσεις του η μείωση των δρομολογίων στη γραμμή 6 είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετός κόσμος στις στάσεις και να γίνεται ένας μικρός συνωστισμός εντός των οχημάτων.

Μεγάλη είναι η αναμονή των επιβατών και για τις γραμμές 8 για Οβρυά,7 για Σαραβάλι και το 1, κάτι που ταλαιπωρεί τον κόσμο που δεν έχει άλλο μέσο για την μετακίνηση του.

Από την άλλη πλευρά βέβαια το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας βρίσκεται μία ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική θέση μετά και την νέα καραντίνα, ενώ οι μέρες που διανύουμε επιβάλλουν από μόνες το περιορισμό των μετακινήσεων για αυτό και έχουν μειωθεί τα δρομολόγια.

Εκτός αυτού, σύμφωνα με την πλευρά του Αστικού ΚΤΕΛ, η μείωση από την πρώτη μέρα της καραντίνας είναι μεγάλη, η προσέλευση μικρή, κατά συνέπεια τα υπάρχοντα δρομολόγια εξυπηρετούν τις ανάγκες.  

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα