Ασφυξία στα νοσοκομεία λόγο κορωνοϊού – Δέκα νεκροί εκτός ψυγείου στο Αττικόν

08.03.2021 / 22:18
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 23

Ασφυξία στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού με την ύπαρξη δέκα νεκρών στον προθάλαμο του νοσοκομείου Αττικόν το Σαββατοκύριακο κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στο Mega, είπε ότι στο νοσοκομείο Αττικόν το Σαββατοκύριακο υπήρχε ασυνήθιστα υψηλός αριθμός νεκρών στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου, περί 25 νεκρών, με τον νεκροθάλαμο να είναι γεμάτος με μη κόβιντ περιστατικά και 10 πτώματα να παραμένουν στον προθάλαμο εκτός ψυγείου.

«Αυτό σημαίνει ότι αυξάνει η νοσηρότητα και από άλλες αιτίες. Είναι κακό που τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε νοσοκομεία αντιμετώπισης μιας νόσου, αλλά και οι πολίτες θα πρέπει να πηγαίνουν νωρίτερα στο νοσοκομείο πριν η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη», επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζοντας ότι οι νεκροί, όχι μόνο του κορονοϊού, αυξάνονται.about:blank

Ο κ. Γιαννάκος σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση του συστήματος υγείας με τη συνδρομή και του ιδιωτικού τομέα. «Να μπει ο ιδιωτικός τομέας στη νοσηλεία περιστατικών κορονοϊού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό», σημείωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα