Αρτέμης Σώρρας: Επιστρέφει στο προσκήνιο;

29.11.2020 / 18:52
Sorras xeiropedes

Έχοντας αθωωθεί στα έξι από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε και περιμένοντας το Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου, ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται να καταστρώνει την καινούρια του πραγματικότητα και τη δυναμική του επάνοδο. Άλλωστε, το Εφετείο λίγη σημασία έχει αφού έχει ήδη εκτίσει την ποινή του για μια καταδίκη έξι ετών που αφορά απόπειρα απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. Με απλά λόγια, ο 54χρονος καταδικάστηκε γιατί υποστήριζε ότι πήρε από τον Μπαράκ Ομπάμα 2,7 τρισ. δολάρια καθώς πούλησε στις ΗΠΑ διαστημική τεχνολογία (!) και προθυμοποιήθηκε να χορηγήσει δάνειο 600 δισ. στο Ελληνικό Δημόσιο με επιτόκιο 0,5% για 100 χρόνια προκειμένου να διαγραφεί το χρέος.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, το κόμμα που έφτιαξε το 2015, το βέβαιο είναι ότι έχει ακόμα φανατικούς υποστηρικτές και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες εμφανίζονταν άτομα που προθυμοποιούνταν να μπουν μέσα στη φυλακή για να βγει έξω ο αρχηγός τους.

Πάντως, ο Σώρρας δεν φαίνεται να έχει κάποια επαγγελματική δραστηριότητα και συνεπώς η πολιτική του καριέρα, όπως λένε πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσω του Ελλήνων Συνέλευσις, μοιάζει μονόδρομος. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν θα κινείται και πάλι στο μοτίβο των υπερβολών και συνωμοσιών με διαστημικές τεχνολογίες, ξένες κυβερνήσεις και τρισεκατομμύρια δολάρια ή θα ασχοληθεί με πιο γήινες, απλές καθημερινές καταστάσεις. Ουσιαστικά, στο αποφυλακιστήριό του δεν υπάρχει κάποιος όρος που να του απαγορεύει να ανεβάζει στα social media τις ακραίες σουρεαλιστικές θεωρίες του, καθώς το μόνο που είναι υποχρεωμένος να κάνει είναι να εμφανίζεται δύο φορές στο Α.Τ. της περιοχής του και φυσικά να μη φύγει από τη χώρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα