Αρνείται ο π. Κλεομένης ότι είναι πατέρας του εγγονιού του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη 

26.02.2024 / 19:18
ka 52

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση των Παλαιοχριστιανών της Ορεινής Κορινθίας, καθώς ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μετά τις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε για το ποιος είναι πατέρας του εγγονιού του, φέρεται να απάντησε ότι είναι ο π. Κλεομένης…

Ο ίδιος ο π. Κλεομένης ωστόσο, μιλώντας στο LiveNews, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών της Ορεινής Κορινθίας και δεν είναι πατέρας του μωρού.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της πατρότητας του μωρού, είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν την Αστυνομία, καθώς κάποιοι άφησαν αιχμές ακόμα και για αιμομιξία στην οικογένεια των Παλαιοχριστιανών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της οικογένειας έχει αρνηθεί να κάνει εξέταση DNA για να απομακρυνθούν οι όποιες υποψίες. Μετά από αμέτρητες ερωτήσεις, φέρεται να υπέδειξε ως πατέρα του μωρού, τον π. Κλεομένη.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Εμένα με ξέρουν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους γνωρίζω» είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο π. Κλεομένης.

«Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, δεν ξέρω και δεν έχω καμία σχέση ούτε με την οικογένεια του, ούτε με την κόρη του, ούτε έχω κάνει κάποιο παιδί με την κόρη του» τόνισε στο LiveNews ο π. Κλεομένης.

Υπενθυμίζεται ότι ο π. Κλεομένης, έγινε γνωστός όταν έριξε αυγά στο μουσείο του Ολοκαυτώματος, ενώ μεταξύ άλλων έχει αφορίσει σαν ειδωλολατρικό ναό, το γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα