Αριστομένης Γιαννόπουλος για την Παναγιώταρου: «Από εσάς τον έμαθα τον Στάθη Σχίζα, δεν ήξερα καν ότι ήταν φίλοι»

24.05.2022 / 14:17
panagiotarou

Δηλώσεις παραχώρησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος κι αναφέρθηκε στη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, εξήγησε πως ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για τον σύντροφο της πρώην συζύγου του.

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Μπράβο τους, ταιριάζουν πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε. Την ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει κι εκείνη μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ όμως», συμπλήρωσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν είχε γνωριστεί ποτέ με τον Στάθη Σχίζα, ούτε ήταν ποτέ φίλος του μοντέλου.

«Εγώ τον Στάθη να πω την αλήθεια, δεν τον ξέρω. Μαζί με εσάς τον ανακάλυψα. Ούτε θυμάμαι να είχε έρθει στον γάμο μας, πόσο μακρινοί φίλοι ήταν; Τι φιλική σχέση είχαν; Δεν μπορώ να ξέρω κάτι, γιατί τον Στάθη Σχίζα από εσάς τον έμαθα», εξήγησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Όσο για τον χωρισμό τους, ο πλαστικός χειρουργός δήλωσε πως έγινε σε ειρηνικό πλαίσιο. «Χωρίσαμε ειρηνικά, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες για το πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σωστό, το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά. Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού. Της εύχομαι τα καλύτερα», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά η πρώην σύζυγός του.

«Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες, δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Αν παντρευτεί σε κάνα δύο χρόνια, μπορεί και να πάω. Δεν ξέρεις πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα