Αργύρης Πανταζάρας: Η περιπέτεια που έζησε στο αεροδρόμιο για τις Κάννες μαζί με την Έλλη Τρίγγου (video)

03.11.2020 / 13:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
pjimage-6-2

Στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” παραχώρησε δηλώσεις ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε – μεταξύ άλλων – για το ταξίδι του στις Κάννες μαζί με την πρώην σύντροφό του, Έλλη Τρίγγου, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, και την περιπέτεια που έζησαν. 

“Στο τσακ δεν πήραμε το βραβείο. Ήταν εξαιρετικά! Νομίζω περάσαμε καλύτερα απ’ όλους εκεί πέρα. Μπορεί να είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά είμαστε και σεμνοί μέσα μας. Μπορεί να το γιορτάζουμε, όπως ξέρουμε εμείς να το γιορτάζουμε, γιατί πραγματικά δώσαμε ένα καλό στίγμα και κάναμε καλή εντύπωση και η ταινία ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι είχε νόημα να γίνει αυτό που έγινε με την ταινία της Αιγύπτου, γιατί είναι καλή εξίσου”, ανέφερε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας για την εμπειρία του στις Κάννες. 

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που έζησαν με την Έλλη Τρίγγου: “Χάσαμε ένα αεροπλάνο. Έπρεπε να συμπληρώσουμε έγγραφα της ελληνικής κυβέρνησης. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πιο προσεκτική από τις άλλες. Υπήρχε ένα χαρτί που έπρεπε να συμπληρώσεις, που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και την προστασία, το οποίο είναι αυστηρό. Το συμπληρώσαμε και πήραμε μία πτήση πιο μετά, γιατί χάσαμε το αεροπλάνο”.

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα