Αργολίδα: Έσβησε η φωτιά στο Κρανίδι – Οι καταστροφές που άφησε πίσω της – Φωτογραφίες

05.07.2022 / 11:56
kranidi-1

Έσβησε η φωτιά στο Κρανίδι, στην Αργολίδα, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος.

«Σήμερα είναι καλύτερη η μέρα. Έσβησε η φωτιά αλλά χειρότερη από την άποψη ότι βλέπεις το μαύρο, καμμένο την καταστροφή» λέει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

Προσθέτει πως «δεν είναι μεγάλης έκτασης οι ζημιές σε σχέση με την φωτιά που ήταν πολύ μεγάλη και πολύ επικίνδυνη γιατί ήταν πολύ κοντά στα κτίρια του ξενοδοχείου. Αν έφευγε από εκεί θα μπορούσε να πάει σε σπίτια»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικόνα στο ξενοδοχείο Amanzoe

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου οι ζημιές είναι μικρές και διορθώσιμες. Δηλαδή μπορεί σε 10 μέρες να το φτιάξουν και να το λειτουργήσουν. Αυτό το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, είναι βίλες και σπιτάκια. Κάποια από αυτά καήκαν περιφερειακά. Και κάηκε το πράσινο γύρω από την μονάδα. Ευτυχώς έγινε πολύ σωστά η εκκένωση του ξενοδοχείου».  

Πως ξεκίνησε η φωτιά

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας νωρίτερα, η φωτιά ξεκίνησε από το ξενοδοχείο. Όχι από τις κύριες εγκαταστάσεις, αλλά από τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για εμπρησμό. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά, ξέσπασαν και 2 φωτιές μέσα στο κρανίδι, με χρονική απόσταση μιας ώρας.

Αυτό όπως είπε είναι κάτι πολύ περίεργο, και κατά τη γνώμη του οφείλεται σε εμπρηστική ενέργεια, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι.

Οι φωτιές αυτές – όπως είπε – εκδηλώθηκαν σε οικόπεδα, τα οποία δεν είχαν καθαριστεί όπως έπρεπε.

Οι εικόνες από την Δευτέρα

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα