Απύθμενη κυνικότητα ανεμβολίαστης: «Ψάχνω λαμόγιο γιατρό να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό»

08.09.2021 / 10:00
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
emvoliasmos_1_1

Τη ζέση της προκειμένου να βγάλει πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ περιγράφει αντιεμβολιάστρια. «Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ με την καμία και θα ψάχνω να βρω λαμόγια γιατρούς για να μου δώσουν πλαστά πιστοποιητικά» παραδέχεται μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Έχω πάρει τηλέφωνα, τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν» σοκάρει η κυνική της ομολογία.

Όταν η δημοσιογράφος της λέει ότι αυτό είναι επικίνδυνο για όσους έχουν εμβολιαστεί, η ίδια ισχυρίζεται ότι για τους ανεμβολίαστους είναι επικίνδυνοι οι εμβολιασμένοι γιατί τους κολλάνε…

Όταν δε, δέχεται κριτική για την παρανομία αυτών των τακτικών απαντά ότι παράνομος είναι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. «Στην π…ιά απαντάς με π…ιά» λέει χαρακτηριστικά.

«Έχω αρνητικά τεστ από rapid test και υπάρχει μία φόρμουλα στην οποία βγάζεις την ημερομηνία, βάζεις το πού έγινε το τεστ και κυκλοφορείς ελεύθερα» λέει η αντιεμβολιάστρια για τη χρήση πλαστών εγγράφων ώστε να ταξιδεύει ή να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα