Παρασκευή, 30.09.2022, 12:56 πμ

Απόστολος Γκλέτσος: «Οδηγούσα το αγροτικό μου και ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα»

08.08.2022 / 14:47
gkletsos

Ο γνωστός ηθοποιός και επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Στερεάς Ελλάδος Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα αγριογούρουνα, το πώς πρέπει να κινούνται οι οδηγοί αλλά και τις ευθύνες της Πολιτείας.
«Πρόκειται για ένα πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνεται και πιο μεγάλο και πιο τραγικό. Έχουμε βιώσει και θανάτους ανθρώπων λόγω αγριογούρουνων» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στον ALPHA και πρόσθεσε:
«Και εγώ ο ίδιος βίωσα μια τέτοια κατάσταση όταν οδηγούσα το αγροτικό μου, το οποίο ανατράπηκε γιατί βγήκαν μπροστά μου αγριογούρουνα. Όμως, η Πολιτεία πρέπει να το δει με τους κατάλληλους επιστήμονες, κτηνιάτρους κ.α. Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποιες παγίδες ή μήπως να παραταθεί η κυνηγετική περίοδος για τα συγκεκριμένα ζώα».
Όπως τόνισε, «ειδικά όποιος οδηγεί μηχανή διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο κυρίως το βράδυ. Να προσέχουν όλοι οι οδηγοί, να έχουν χαμηλές ταχύτητες. Σκεφτείτε ότι βλέπουμε αγριογούρουνα ακόμη και στις πλατείες των χωριών. Στον Δήμο Στυλίδας έχουν γίνει περίπου 5-10 ατυχήματα. Εγώ ήμουν ένα από αυτά. Πετάχτηκαν 2-3 αγριογούρουνα, είχε βρέξει, δεν είχα καλά ελαστικά και έφερε τρεις- τέσσερις τούμπες το αγροτικό μου. Έκανα όλους τους λάθους χειρισμούς».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα