Απόλλων Λάρισας για τον παίκτη που «κοιμόταν στα παγκάκια»: Ήρθε με δική του πρωτοβουλία

21.09.2021 / 22:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ra 64

Θεση για το θέμα που προέκυψε με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Μαξιμιλιάνο Φορνάρι, ο οποίος φέρεται να κοιμάται σε παγκάκια της Λάρισας, πήρε ο τοπικός Απόλλων.

Τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα μέσω δημοσιεύματος αργεντίνικης ιστοσελίδας, προκάλεσαν εντύπωση. Δεν συμβαίνει και κάθε μέρα, άλλωστε, το να γράφεται ότι ποδοσφαιριστής πήγε σε ξένη χώρα για να υπογράψει συμβόλαιο και τελικά κατέληξε να κοιμάται σε παγκάκια στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Και επειδή προκάλεσαν όντως εντύπωση αλλά και τον σχετικό ντόρο, ο Απόλλων Λάρισας, η ομάδα που εμπλέκεται στην υπόθεση, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Κάτι που έκανε με την ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία τονίζει ότι ο Φορνάρι ήρθε μόνος του στην Ελλάδα και όχι έπειτα από ειδοποίηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλων Λάρισας για το θέμα του Αργεντίνου παίκτη αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ψευδώς διανέμεται η είδηση για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Fornari. Η ομάδα μας ουδέποτε συμφώνησε με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή περί της μεταγραφής του στον Απόλλωνα και ουδέποτε τον άφησε να κοιμηθεί σε… παγκάκι, παρά τον ιδιόρυθμο του χαρακτήρα του.

Ο παίκτης ήρθε από την Λατινική Αμερική (χωρίς να τον καλέσουμε) με σκοπό να συζητήσουμε τα περί της μεταγραφής του, στην ομάδα μας, χωρίς όμως να καταλήξουμε σε συμφωνία. Όσο με τον παίκτη συζητούσαμε μαζί, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής διέμεινε σε ξενοδοχείο του οποίου δωμάτιο, είχαμε μισθώσει.

Με το αρνητικό πέρας των συζητήσεων μαζί του, ο παίκτης έμεινε ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρέσκειας του. Έτσι όσοι προέτρεεξαν να μας λοιδωρήσουν και να μας κατασυκοφαντήσουν όσο φυσικά και να μας βλάψουν με τα δημοσιεύματα εναντίον μας, σύντομα, αν το συνεχίσουν θα τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης για τα περαιτέρω. Κύριοι το ψέμα έχει… κοντά ποδάρια…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα