Παρασκευή, 3.02.2023, 9:06 μμ

Αποκλειστικό στο dete.gr: Μήνυση Δασκαλάκη στον Ανδρέα Ηλιάδη

13.07.2022 / 12:55
ka 64

Νεότερα 14:15 Όπως πρώτο αποκάλυψε το dete.gr, νωρίς το πρωί της Τετάρτης 13/07/2022 ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση σε βάρος τριών ατόμων για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οι δικηγόροι του Δημήτρης Καράμπελας και Δημήτρης Γεωργακόπουλος, εξέδωσαν μάλιστα το παρακάτω δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρουν:

«Σήμερα υπεβλήθησαν από τον εντολέα μας Εμμανουήλ Δασκαλάκη ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών εγκλήσεις (μηνύσεις) κατά προσώπων, τα οποία το τελευταίο διάστημα, μέσω τηλεοπτικών-διαδικτυακών εκπομπών, τέλεσαν εις βάρος του τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, της δημόσιας δυσφήμησης και της δημόσιας συκοφαντικής δυσφήμησης. Για τα σχόλια στα οποία τα πρόσωπα αυτά προέβησαν με αποκλειστικό σκοπό να τον εξυβρίσουν, να τον δυσφημήσουν και να τον συκοφαντήσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Εξυπακούεται πως ανάλογης αντιμετώπισης θα τύχουν και έτερα πρόσωπα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε σχετικά σχόλια ή θα προβούν στο μέλλον. Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με Ν. 4624/2019, η δημοσίευση προσωπικών δεδομένων σε διαδικτυακούς τόπους, αποτελεί επεξεργασία (διάδοση) των δεδομένων αυτών και δεν επιτρέπεται να γίνεται χωρίς τη συγκατάθεση του προσώπου το οποίο αφορά. Ωσαύτως δεν επιτρέπεται σε κανέναν, μέσω οποιουδήποτε μέσου, άρα ούτε και μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου, η παρουσίαση και δημοσίευση της φωτογραφίας ενός προσώπου σε τρίτους, η επεξεργασία, αναπαραγωγή ή η διάθεση της στο κοινό, καθώς και η αποτύπωση ή η εμφάνιση ή η προβολή της εικόνας κάποιου, χωρίς τη συναίνεση και συγκατάθεση του εικονιζομένου. Δια της παρούσης ο εντολέας μας δηλώνει για τελευταία φορά ότι δεν συναινεί και εναντιώνεται ρητώς στη δημοσίευση εφεξής των φωτογραφιών τόσο του ιδίου, όσο και των τριών χαμένων τέκνων του, σε οποιαδήποτε μορφή. Επιφυλάσσεται δε για την υποβολή σχετικών μηνύσεων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς την επιθυμία του αυτή».

12.50: ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τριπλή μήνυση (σε τρία διαφορετικά πρόσωπα) για δημόσια εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών  Μάνος Δασκαλάκης, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάθεση της Ρούλας Πιτσπιρίγκου στο τμήμα Ανθρωποκτονιών ως μοναδικής ύποπτης για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dete.gr o Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μήνυση μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα και  στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, σχετικά  τα όσα είχε υποστηρίξει ο δεύτερος σε διαδικτυακή εκπομπή ότι τον είχε προειδοποιήσει και ότι γνώριζε τις υποψίες του γιατρού για τη μητέρα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα