Αποκάλυψη! “Ο Σάκης την πάτησε με την Μαριαλένα και δεν ξεκολλάει, τα έχουν ξαναβρεί”

23.04.2021 / 22:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 32

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη δυο από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor αφού το μεταξύ τους ειδύλλιο έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα. Η Δήμητρα Τσιριμιάγκου είναι φίλη τόσο του Σάκη όσο και του Γιώργου Λιβάνη με τον οποίο η Μαριαλένα είχε αναπτύξει μια σύντομη σχέση λίγο πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Love It, η ίδια αποκάλυψε πολλά πράγματα και έδωσε τη δική της διάσταση σε όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι μέσα στο Survivor.

«Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι» λέει και συνεχίζει, “Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί».

Όσο για το αν είναι αληθινά τα αισθήματα που φαίνεται να έχει ο Σάκης για την Μαριαλένα, δηλώνει: «Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει… Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα