Από το κακό στο χειρότερο για τον λαό…

09.04.2023 / 12:22
339889797_249943190768842_4854044144891548064_n

*Του Διονύση Γιαννόπουλου

Η ακρίβεια συνεχίζει να καλπάζει στα προϊόντα πρώτης ανάγκης και ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη δυσκολία. Μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σταϊκούρας, υπουργός οικονομικών, ανέφερε ότι στις παλαιότερες αυξήσεις θα προστεθούν και νέες, όσον αφορά τα τρόφιμα.  Από τη μία μεριά δίνει κάποια ψίχουλα στους Έλληνες πολίτες με πενιχρές  συντάξεις και μισθούς και από την άλλη τους τα παίρνει πίσω. Ενώ βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο οι αυξήσεις των προϊόντων γενικεύονται και η ακρίβεια είναι ανεξέλεγκτη στην αγορά. Φαντάζεστε τι θα γίνει μετά τις εκλογές…

 Αν λάβουμε υπόψιν βεβαία και το παγκόσμιο οικονομικό κλίμα, βλέπουμε πως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο για τον απλό λαό.

Αποδεδειγμένα πλέον μιλάμε για τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών. Το πρόβλημα παρόλα αυτά εστιάζεται και στα δύο άλλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) που αν παρατηρήσουμε τις πολιτικές τους προσεγγίσεις, διαφαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν συγκυβέρνηση για να μη χάσουν τις καρέκλες, ανεξαρτήτως από τα ποσοστά που θα πάρουν μετεκλογικά, που θα είναι πολύ χαμηλά.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπογραμμίσω πώς παρά τις «προσπάθειες» με τα μικροεπιδόματα, τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα για τους Έλληνες πολίτες.

*Ο Διονύσης Γιαννόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με την Ελληνική Λύση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα