Από ένα σάντουιτς έφτασε στο έμφραγμα και την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς – Η περιπέτεια Έλληνα βουλευτή

14.04.2021 / 10:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
720_773422_6f4fd5b235-87a1d9100c67b2fe

Μια απίστευτη περιπέτεια υγείας έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης. Ένα σάντουιτς του προκάλεσε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς!

Την περιπέτεια με την υγεία του που έζησε πριν από μερικές μέρες περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Είπε πως το σάντουιτς που προκάλεσε δηλητηρίαση, με τον εντερόκκοκο να καταλήγει στην καρδιά και να του προκαλεί έμφραγμα!

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή.

Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί» είπε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα