Από αύριο λιγότεροι καλεσμένοι σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες

02.11.2020 / 12:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gamos-gamoi-ekklisia-naos

Από αύριο τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο και έδωσε διευκρινήσεις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

H υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 τίθενται σε ισχύ από τα ξημερώματα της Τρίτης. Χωρίς μάσκα απαγορεύται η επιβίβαση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την εξειδίκευση των νέων μέτρων που ανακοινωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, μειώνονται οι καλεσμένοι σε γάμους και βαφτίσεις σε περιοχές της ζώνης 2. Μέχρι και σήμερα ανώτατο όριο καλεσμένων είναι τα 20 άτομα για περιοχές που ανήκουν στη ζώνη δύο ωστόσο, από αύριο ο αριθμός μειώνεται σε εννέα.

Συνεπώς, οι καλεσμένοι σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες είναι μέχρι 9 άτομα. Σε περιοχές που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο ιικό φορτίο, ο αριθμός παραμένει στους 50 και ανάλογα με το εμβαδό της εκκλησίας (1 άτομο ανά 10 τμ). Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τον σχετικό πίνακα:

ekklisia35

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα