Απίστευτο: Υγειονομικοί παίρνουν δείγμα από ασθενείς με covid και το κάνουν δικό τους!

04.09.2021 / 10:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 17

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και γνωστός καρδιολόγος Ανδρέας Μαζαράκης. Όπως δήλωσε συνάδελφοί του φθάνουν στο σημείο για να μην κάνουν εμβόλιο να παρουσιάζουν δείγμα κορονοϊού από ασθενείς… ως δικό τους!

Ο κ. Μαζαράκης δήλωσε: «Οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί έχουν κάνει την εξής απάτη. Κάποιος έχει πάρει δείγμα από ασθενή που έχει νοσήσει από κορονοϊό, το έχει «πλασάρει» ότι είναι δικό του, για να μπει στην κατηγορία του «νοσήσαντος από κορονοϊό» και να μην εμβολιαστεί και να μπορεί να δουλεύει κανονικά.

Ξέρω δύο περιστατικά στην Αιτωλοακαρνανία, όμως σίγουρα μπορεί να έχει γίνει κάτι τέτοιο και στην Πάτρα. Γιατί τέτοια «κόλπα» διαδίδονται. Θα πρέπει να γίνεται και τεστ DNA του δείγματος. Αυτοί οι υγειονομικοί είναι επικίνδυνοι, είναι κοινοί απατεώνες και θα πρέπει ο πέλεκυς να είναι βαρύς» είπε ο γνωστός καρδιολόγος»!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Μαζαράκης κατήγγειλε ότι κάποιοι φθάνουν στο σημείο να φέρνουν πιστοποιητικά… αναδρομικά! Οσον αφορά τις μαζικές αναρρωτικές άδειες που παρατηρήθηκαν τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη δήλωσε: «Αυτό με την επιδημία αναρρωτικών αδειών στα νοσοκομεία είναι ξεφτίλα για όλους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα