Απίστευτο! Πήγε να δώσει αίμα και του έκοψαν πρόστιμο…

10.12.2020 / 15:58
01

Eθελοντής αιμοδότης εν μέσω πανδημίας πήγε στο νοσοκομείο, έδωσε αίμα και στην επιστροφή στο σπίτι του, του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση!

Αυτό αποκαλύπτει ο γιατρός στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Πάνος Παπανικολάου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Π. Παπανικολάου, αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» σταμάτησαν το τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε ο εθελοντής αιμοδότης καθώς σύμφωνα με τον γιατρό αναζητούσαν άτομα που είχαν πραγματοποιήσει παρέμβαση «έξω από το “Αλλοδαπών” της Πέτρου Ράλλη», και όταν «ο άνθρωπός μας ευγενικά εξήγησε πως μόλις είχε δώσει αίμα, έδειξε το σχετικό SMS, έδειξε την επίδεση και το σημάδι της πρόσφατης φλεβοκέντησης στο χέρι του, ζήτησε από τους παλληκαράδες να τηλεφωνήσουν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου για επιβεβαίωση», οι αστυνομικοί του έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ.

Ο κ. Παπανικολάου, αναφέρει μάλιστα ότι ο εθελοντής υπέστη σωματικό έλεγχο χωρίς γάντια αλλά με ειρωνείες από πλευράς αστυνομικών, ενώ όταν το περιστατικό ήρθε σε γνώση των γιατρών της υπηρεσίας αιμοδοσίας από τον εθελοντή αιμοδότη, σε επικοινωνία που είχαν οι γιατροί με τον αρμόδιο αστυνομικό διοικητή ο τελευταίος «μουρμούριζε κάτι (ακατ)ανόητα σαν εκείνον τον παλιό τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού κι αρνήθηκε φυσικά να αναιρέσει το πρόστιμο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα