Απίστευτο: Νεαρός μπέρδεψε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη με τον ράπερ… «Νέγρο του Μοριά»-ΒΙΝΤΕΟ

03.01.2021 / 12:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kolokotronis

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και η κάμερα του Star, σε ρεπορτάζ που έκανε, βγήκε στο κέντρο της Αθήνας και ρωτούσε τον κόσμο για την Ελληνική Επανάσταση.

Εκ του αποτελέσματος αρκετοί πιάστηκαν αδιάβαστοι, καθώς είτε μπέρδευαν τις ημερομηνίες με το «Όχι», είτε έλεγαν λάθος κάποια προσωνύμια των ηρώων του 1821.

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση, ήταν ένας νέος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη είπε: «Ήταν ο νέγρος του Μοριά», μπερδεύοντας τον «Γέρο του Μοριά» με τον ράπερ.

Δείτε το βίντεο

Για όσους δεν γνωρίζουν ο  Νέγρος του Μοριά είναι Έλληνας ράπερ.

Οι ρίζες του είναι από την Γκάνα, αλλά γεννήθηκε στους Αµπελοκήπους και πέρασε τα εφηβικά του χρόνια στην Κυψέλη.

Το όνοµά του προέκυψε από τη συµπάθεια για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Όπως είχε πει για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη σε συνέντευξή του «Τον γουστάρω πολύ. Μου είχε µάθει την ιστορία του η δασκάλα µου η Πάολα που ήταν πολύ ωραία γυναίκα. Εχω επισκεφτεί και τη φυλακή του στο Ναύπλιο. Η Ελλάδα έχει πηγές γνώσης: αστρολογία, µαθηµατικά, φυσική, µουσική, φιλοσοφία. Και εσύ κάθεσαι και λες ότι το πρόβληµα είναι ο Πακιστανός και ο Σύριος. Ο άνθρωπος είναι το πρόβληµα. Εγώ νοµίζω ότι η αρχαία Αθήνα ήταν σαν τη σηµερινή Αµερική. Η Αµερική είναι ένα σύνολο πολιτισµών που έγινε χώρα. Η Ελλάδα έφτιαξε την κουλτούρα της Ευρώπης…»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα