Απάτες: Χειροπέδες σε σπείρα που είχε αναπτύξει δράση στην Αχαΐα

26.05.2023 / 13:39
ka 68

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης εξιχνιάστηκαν ακόμη δώδεκα περιπτώσεις απατών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τις 12 περιπτώσεις οι 4 αφορούν την Αχαΐα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας και σε συνέχεια του από 23.6.2022 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε την εξιχνίαση -85- περιπτώσεων απατών, συμπληρωματικά, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, εξιχνιάστηκαν ακόμη -12- περιπτώσεις απατών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από τους ανωτέρω αστυνομικούς, οι δράστες, ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, κατά το χρονικό διάστημα από 5.6.2022 έως και την 3.7.2022, κατάφεραν να διαπράξουν ακόμη -12- περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Από αυτήν την εγκληματική τους δράση αποκόμισαν επιπλέον παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -116.400- ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα