Απαγωγή πίσω από τη σύλληψη Πατρινού µπράβου στην Ακράτα

09.03.2021 / 12:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astinomia-2

Η χθεσινοπρωϊνή σύλληψη ενός πατρινού µπράβου στην Ακράτα έχει βάθος και πιθανότατα θα ‘ναι αποκαλυπτικές οι εξελίξεις καθότι είναι βεβαρηµένο το παρελθόν του.
Για να οδηγηθούν οι αστυνοµικοί στη σύλληψή του, είχε προηγηθεί µήνυση µιας κοπέλας στο τµήµα Ασφάλειας της Κυψέλης, για παράνοµη κατακράτησή της, άσκηση βίας και απειλή µε όπλο. Στην ουσία, δηλαδή, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι την είχε απαγάγει ο συλληφθείς!

Ο τελευταίος ξεκίνησε χθες το πρωί από την Αθήνα µε προορισµό την Πάτρα.

Τα στοιχεία του αυτοκινήτου του είχαν δοθεί στην Αµεση ∆ράση, που κινείται στην Εθνική Οδό, αλλά οι αστυνοµικοί απέτυχαν να τον συλλάβουν στα διόδια της Ελευσίνας, της Κορίνθου και του Ζευγολατιού. ∆εν συνέβη, όµως, το ίδιο στην Ακράτα, όπου οι αστυνοµικοί πέτυχαν εκεί να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Η σύλληψη του Πατρινού Κ.Μ. χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη, γιατί πρόκειται για κακοποιό που έχει εµπλακεί στο παρελθόν σε εγκληµατικές πράξεις. Παλιότερα, άλλωστε, έχει απασχολήσει και άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ το ίδιο είχε συµβεί και µε τον πατέρα του.

Ο συλληφθείς µπράβος κρατήθηκε στο Αστυνοµικό Τµήµα της Ακράτας και το απόγευµα περιπολικό που ήλθε από την Αθήνα τον µετέφερε στο Τµήµα Ασφάλειας Κυψέλης για τα περαιτέρω.

Εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα