Παρασκευή, 20.11.2020, 10:15 πμ

Αντώνης Βλοντάκης: Είχα θυμώσει που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το «J2US»

20.11.2020 / 10:08
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
vlontakis

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την συμμετοχή του στο «J2US» και ας είχε συμμετάσχει μέχρι εκείνη την στιγμή σε Ολυμπιάδες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο λόγος για τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», τόνισε μεταξύ άλλων, πως το γεγονός ότι ο κόσμος τον «ανακάλυψε» μέσω ενός show τον είχε στεναχωρήσει.

«Αν έπαιζα μπάσκετ ή ποδόσφαιρο θα ήμουν πιο χαλαρός, αλλά με επέλεξε το πόλο. Από ζήλια ξεκίνησα. Ξεκίνησα το πόλο γιατί ζήλευα τον αδερφό μου που έπαιζε και ταξίδευε στην Αθήνα. Είχα θυμώσει που ο κόσμος με γνώρισε μέσα από το J2US. Δεν μπορεί να έχω πάει σε τρεις Ολυμπιάδες, σε παγκόσμια πρωταθλήματα και ξαφνικά να με ανακαλύπτουν μέσω ενός παιχνιδιού.

Τα παιδιά όσο φτιάχνουν μια σχέση, άλλο τόσο τη χαλάνε. Κάποιες φορές θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν είμαι τόσο καλός πατέρας όσο θα ήθελα. Ψάχνω τα μηνύματα στα κινητά των παιδιών μου. Οι κόρες μου αν θυμώσουν μαζί μου με μπλοκάρουν στο Instagram. Κάποιες στιγμές η σχέση μου με τις κόρες μου είναι “γκομενική”», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Βλοντάκης.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα