Αντώνης Σκιαθάς: “Η Επέτειος και Πάλι των Ολίγων”

18.03.2021 / 10:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skiathas

Ο πατρινός ποιητής, ανθολόγος και κριτικός λογοτεχνίας Αντώνης Σκιαθάς, σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο την εμφάνιση της  της Πρόεδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στη Μάνη. Συγκεκριμένα:

“Δεν Είναι Που Θα Σηκωθούν οι Πολεμιάρηδες της Επανάστασης του 1821 από τα Μνήματα Και θα μας Κυνηγήσουν με τα Αραμπαδοξυλα. Δεν Είναι που Κάποιοι και Κάποιες Είναι Ελάχιστοι και Ελάχιστες.Είναι που η Τρανή αυτή Επέτειος Γίνεται Φολκλόρ με Γραφικούς στις Συμπεριφορές Ολίγων. Μία Μεγάλη Διαφορά του Τότε με το Τώρα…Τότε Όλα για την Πατρίδα και την Λευτεριά,Τώρα Όλα για τη Κονόμα και την Προβολή.Και μία Διαπίστωση Τότε οι Έλληνες χωρίς Εγώ Μίλησαν για το Εμείς, Τώρα οι Ολίγοι Συνομιλούν Για το Εγώ τους, Με το Εμείς ως πρόφαση”.

Ο κ. Σκιαθάς, πόσταρε και τις παρακάτω εικόνες:

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα πορτοφόλι και κείμενο που λέει "1821 ANNIVERSARY POUCH MULTICOLORED €580 Pouch, η φουστανέλα με ένα twist. Με έναν έξυπνο, φρέσκο και παραδοσιακό ταυτόχρονα τρόπο, το ελληνικό brand Callista με μία αιφνιδιαστική προσέγγιση στους κώδικες που συνθέτουν την εθνική μας φορεσιά, τη μετατρέπει σε ένα παιχνίδι αποδόμησης που υμνεί την Επέτειο. PRIVACY"

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα