Αντώνης Ρέμος: Η εντολή στους δικηγόρους του για τα μέσα ενημέρωσης μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής

10.07.2024 / 7:20
antonisremos-1-1

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου την πρώτη του μεγάλη συναυλία για φέτος, μετά την υπόθεση φοροδιαφυγής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, είπε κάποια λόγια στην έναρξη της βραδιάς.

«Δεν έχω να πω πάρα πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει, σε εσάς θέλω να σας πω ένα μεγάλο και αληθινό ευχαριστώ. Καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Στη ζωή να μη φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές. Μέσα από αυτές παίρνουμε δύναμη, αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί. Απλά να αντέξετε.

Έτσι λοιπόν σε όλους εσάς λέω ό,τι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα πιο μεγάλα προβλήματα είναι της υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε, αρκεί να είμαστε όρθιοι. Απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας, για αυτό είμαι απόψε εδώ. Σήμερα είναι όλοι εδώ η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι γνωστοί. Είμαι εδώ όρθιος επειδή εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε μια δήλωση στην εκπομπή «Summer’s Cool», τονίζοντας πως «Ο Αντώνης Ρέμος μάς έδωσε εντολή να μην κάνουμε καμία δήλωση για την υπόθεση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα